Anlık Bildirim

Harmony OS akıllı telefonlara geliyor: Tarih verildi

ABD yaptırımlarından bunalan Huawei, Harmony OS işletim sistemini önümüzdeki altı ila dokuz ay içinde akıllı telefonları için kullanım hazır hale getireceğini açıkladı.

Harmony OS akıllı telefonlara geliyor: Tarih verildi Tam Boyutta Gör

Huawei Kıdemli Başkan Yardımcısı Vincent Pang, Harmony OS işletim sistemini önümüzdeki altı ila dokuz ay içinde akıllı telefonları için kullanıma hazır hale getireceklerini resmen açıkladı. ABD yaptırımlarından sıkılan şirket artık cihazlarında kendi işletim sistemini kullanma planını devreye sokacak gibi görünüyor.

ABD hükümeti hala Çinli şirketin Google gibi Amerikan firmalarıyla çalışmasına izin vermiyor. Dolayısı ile Huawei'nin bu çıkmazdan kurtulabilmesi için yeni bir yol bulması gerek. Bu konuya atıfta bulunan Pang, en son amiral gemilerinin bu durumdan olumsuz etkilendiğine işaret ederek artık bekleyemeyceklerini belirtti.

Harmony OS akıllı telefonlara geliyor: Tarih verildi Tam Boyutta Gör

Mate 30 serisi olumsuz etkilendi

Bildiğiniz üzere ticaret yasağı devam ederken Huawei Mate 30 serisi piyasaya sürülmüştü. Ancak şirket amiral gemisi telefondan beklediği performansı alamadı. Zira Mate 30'da Google Play Store da dahil olmak üzere herhangi bir Google hizmeti veya uygulaması bulunmuyor. Sonuç olarak şirket kendini Android'siz geleceğe hazır hale getirerek nasıl bir yol izleyeceğine karar verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10424 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, harmony os ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim