Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar'ın Kilitli Klasör özelliği Pixel harici cihazlarda da kullanılabilir

Google'ın Fotoğraflar uygulaması için kullanıma sunduğu Kilitli Klasör özelliği  yalnızca Pixel cihazlarda kullanılabilirken artık bazı Samsung ve OnePlus kullanıcıları da özelliğe erişim sağladı.

Google Fotoğraflar'ın Kilitli Klasör özelliği Pixel harici cihazlara geldi Tam Boyutta Gör

Google'ın bu yılki I/O 2021 etkinliğinde tanıttığı ve şimdiye kadar yalnızca Pixel cihazlarda kullanılabilir olan Google Fotoğraflar'ın Kilitli Klasör özelliği artık Pixel olmayan cihazlarda da kullanılabilecek. Şirket, geçtiğimiz Ekim ayında özelliğin yakında daha fazla cihazda kullanılabilir olacağını duyurmuştu.

Kilitli Klasör artık daha fazla cihazda kullanılabilir

Teknoloji devi, Mayıs ayında kullanıcıların istediği görselleri gizlemesine olanak tanıyacak Google Fotoğraflar'ın Kilitli klasör özelliğini tanıttı. Kullanıcıların, klasöre taşıdığı görseller galeride görüntülenmeyecek.

Android Police, şimdiye kadar Pixel cihazlarla sınırlı özelliğin bazı Samsung ve OnePlus cihazlarda da kullanılabilir olduğunu belirtti. Bazı kullanıcılara özelliğin kullanılabilir olduğuna dair bildirim geldi. Kilitli Klasör her ne kadar birkaç Pixel harici cihazda kullanılabilse de henüz yaygın olarak sunulmadı.

Google ayrıca Kilitli Klasör'ün önümüzdeki yılın başlarında iOS cihazlara geleceğini de bildirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim