Anlık Bildirim

Galaxy Unpacked etkinliği S20 Ultra'nın kamerasıyla yayınlandı

Güney Koreli teknoloji devi dün akşam saatlerinde yeni akıllı telefon modellerinin lansmanını yaptı. Şirket bu etkinliğin yayınını ise S20 Ultra'nın kamerasıyla gerçekleştirdi.

Galaxy Unpacked etkinliği S20 Ultra'nın kamerasıyla yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung dün gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğiyle birlikte Galaxy S20 serisi akıllı telefonlarını tüm dünyaya tanıttı. Şirket bu lansmanın çevrimiçi yayınını ise Galaxy S20 Ultra modelinin kamerasıyla gerçekleştirdiğini açıkladı.

Samsung'tan pazarlama taktiği

Yeni tanıtılan Galaxy S20 Ultra, Samsung'un kamera özellikleriyle de dikkat çeken en üst amiral gemisi. Şirket de bu durumu değerlendirerek tüm çekim ekibine birkaç Galaxy S20 Ultra dağıtttı ve lansmanın özel tripodlara yerleştirilmiş bu cihazlarla çekilmesini sağladı. Eğer dünkü lansman etkinliğinin Galaxy S20 Ultra ile çekilmiş 1080p çözünürlüğündeki görüntülerini merak ediyorsanız, aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Galaxy S20 Ultra, 108MP ana sensör, 12MP ultra geniş açılı, 48MP telefoto ve ToF sensörü de olmak üzere dörtlü kamera kurulumu ile geliyor. Samsung'un 100x zoom yapabilen cihazı böyle bir etkinliği kaydetmek ve yayınlamak için kullanması ise şirketin pazarlama stratejilerinin bir örneği olarak değerlendirilebilir. Galaxy S20 Ultra ülkemizde 11.999 TL'den satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim