Anlık Bildirim

Epic Games, 3D model platformu olan Sketchfab’ı satın aldı

Unreal Engine, geliştiriciler için tek durak noktası olmaya devam edeceğe benziyor. Epic Games bunun için bir adım daha atarak birçok model arşivi içeren Sketchfab platformunu satın aldı

Epic Games, 3D model platformu olan Sketchfab’ı satın aldı Tam Boyutta Gör

Epic Games, geliştiricilere parçaları başka yerde aramak zorunda kalmadan Unreal Engine’de oyun yapmak için ihtiyaç duydukları her şeyi vermeye kararlı gibi görünüyor. Şirket, bir 3D model platformu olan Sketchfab’ı satın aldı.

Epic, bir blog yazısında; ‘’Epic ve Sketchfab güçlerini birleştirerek 3D, AR ve VR içeriğini daha erişilebilir hale getirebilecek aynı zamanda açık ve birbirine bağlı bir meta için kritik olan içerik oluşturucu ekosistemini büyütebilecek’’ dedi. ‘’Sketchfab, Unreal Engine ekibiyle yakın işbirliği yaparken bağımsız markalı bir hizmet olarak çalışmaya devam edecek’’ diyerek devam etti.

Epic Games geliştiricilere içerik dağıtmaya devam edecek !

Sketchfab, 4 milyondan fazla 3D modele ev sahipliği yapıyor. Kullanıcılar platformda içerik düzenleyebiliyor, satın alabiliyor veya satabiliyor. Epic, Sketchfab’ın mağaza ücretlerini %12’ye düşürdü. Böylece 3D model yapan insanlar daha büyük bir satış geliri elde ediyor. Epic ayrıca Sketchfab’ın 3D model oluşturma ve yayınlama platformlarıyla entegrasyonlarını sürdüreceğini de söylüyor. Var olan modeller, Unity gibi rakip oyun motorları da dahil olmak üzere başka yerlerde de çalışmaya devam edecek.

Kullanıcıların daha büyük dosya boyutlarıyla daha fazla model yüklemesine olanak tanıyan Sketchfab Plus planı artık herkes için ücretsiz oluyor. Mevcut Plus aboneleri, ekstra ücret ödemeden Pro planına yükseltiliyor olacak. Sketchfab, Pro katmanındaki aylık yükleme sınırını ise 30’dan 50’ye çıkarıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim