Anlık Bildirim

Red Dead Redemption, 14 yıl sonra PC'ye geliyor

Red Dead Redemption PC sürümü uzun zamandır bekleniyordu. Rockstar'ın sitede önemli bir güncelleme yayınlamasıyla RDR'nın PC'ye geleceği ortaya çıktı.           
Red Dead Redemption PC geliyor Tam Boyutta Gör
Rockstar’ın bugün yüklediği ve saygın Rockstar çalışanı tarafından bulunan metin dizelerine göre Red Dead Redemption nihayet PC’ye geliyor. Klasik western hayranlarının oyunun 2010 yılında Xbox 360 ve PS3 için çıkışından bu yana PC’ye gelmesini istediği oyunlar arasındaydı.

Rockstar Games’in saygın bir üyesi olan Tez2, sosyal medya üzerinden Red Dead Redemption’ın PC sürümüne göndermeler içeren bir ekran görüntüsü paylaştı. RDR ile birlikte zombi korku oyunu Undead Nightmare’ın da PC’ye geleceğini öğrendik. Ancak, bu bilgiler Rockstar’ın kendi launcher programından geliyor. Her iki oyunun da başlangıçta Steam ve diğer platformlara gelip gelmeyeceği belli değil. GTA Trilogy Definitive Edition, Rockstar’ın kendi platformuna özel yayınlandıktan birkaç ay sonra Steam ve Epic Games mağazasına gelmişti.

Rockstar'ın ana şirketi Take-Two Interactive, üç aylık kazanç raporunu Perşembe günü açıklayacak. Bu tarihten önce Red Dead Redemption’ın PC sürümü resmi olarak duyurulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19267 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games, red dead redemption ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim