Anlık Bildirim

Half-Life remake’i Black Mesa, sonunda tam sürüm olarak piyasaya çıkıyor

Crowbar Collective isimli geliştirici grup tarafından yıllardır üzerinde çalışılan hayran yapımı Half-Life oyunu Black Mesa, nihayet tam sürüm olarak 5 Mart'ta piyasaya çıkıyor.

Half-Life remake’i Black Mesa, sonunda tam sürüm olarak piyasaya çıkıyor

Uzun ve sancılı geliştirilme süreci nihayetinde Half-Life’ın hayran yapımı oyunu Black Mesa nihayet piyasaya çıkıyor. 2006 yılında hayranların orijinal Half-Life’ı yeni Source oyun motoruna uyarlamak istemesiyle başlayan süreç, önümüzdeki ay tamamlanıyor.

5 Mart’ta tam sürüm olarak çıkış yapacak oyun, hâlihazırda 2015 yılından beri erken erişimde olan ve projeye Aralık ayında eklenen Xen bölümleri ile nihayet tamamlanmış olacak. Crowbar Collective isimli geliştirici toplulukça orijinal Half-Life’ın en zayıf halkası olarak görülen uzaylı bölümleri, bahsedildiği gibi oyuna Aralık ayında eklenmiş ve hikâye bütünlüğü de böylece sağlanmıştı. Ancak oynanış bakımından yaşanan sorunlar ve bunların giderilmesi için gereken zaman, çıkış tarihini Mart ayına kadar getirdi.

Daha akıcı oyun deneyimi, gelişmiş görseller, genişletilmiş hikâye unsurları ile yeniden tasarlanan Xen bölümünü içeren Black Mesa’ya ilgi duyuyorsanız oyunu Steam üzerinden 31 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim