Anlık Bildirim

Apple oyuncularına muhteşem haber: Death Stranding macOS’a geliyor

Kendi tasarladığı işlemciler geçmesi ile macOS’i oyuncular için daha çekici bir yer haline getirmek isteyen Apple, önemli bir haber verdi. Death Stranding yakında macOS’e geliyor.
Death Stranding macOS için duyuruldu Tam Boyutta Gör
WWDC 2023’te MacBook Air, Mac Studio ve Mac Pro gibi dikkat çekici duyurular yapan Apple, macOS hakkında dikkat çekici duyurular yaptı. Her sene işletim sistemine daha çok oyun getiren firma, son yılların en başarılı oyunlarından birinin macOS platformuna gelişini müjdeledi.

Death Stranding: Director’s Cut Mac için duyuruldu

Geçtiğimiz yıl macOS Mojave ile duyurulan Metal 3, MetalFX gibi teknolojileri ile geliştiricilerin dikkatini çekmişti ve Resident Evil Village ve No Man’s Sky gibi başarılı yapımlar, macOS platformuna gelmişti. Apple, şimdi de muhteşem bir oyunu macOS platformuna getiriyor.

WWDC etkinliğinde Hideo Kojima, Death Stranding: Director’s Cut’ın Apple Silicon’dan güç alan Mac cihazlarına geleceğini duyurdu. MetalFX çözünürlük ölçeklendirici ile M1 MacBook Air’da bile çalışması beklenen cihaz, önümüzdeki haftalarda App Store’da ön siparişe açılacak. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil. Death Stranding dışında macOS, yakında başarılı yapım olan Stray’e kavuşacak. Görünüşe göre Apple, Mac’i oyuncular için daha çekici bir ekosistem yapmakta kararlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim