Anlık Bildirim

Mac kullanıcılarının beklediği güncelleme "macOS Sonoma 14.4.1" yayınlandı

iPhone'lar için iOS 17.4.1 sürümün ardından Mac'ler için de beklenen güncelleme yayınlandı. macOS 14.4.1, hata düzeltmeleri ve güvenliğe odaklanıyor.            
apple macos sonoma 14.4.1 güncellemesi indir Tam Boyutta Gör
macOS 14.4 güncellemesi, iCloud Drive’daki dosyaların kayıtlı sürümlerinin silinmesi, monitörlerin USB portlarının çalışmaması, yazıcı sürücülerinin kaldırılması, Java işlemlerinin beklenmedik şekilde sonlanması dahil birtakım sorunlarla geldi. Bu yüzden ara bir güncelleme bekleniyordu ve Apple, 25 Mart’ta macOS 14.4.1 güncellemesini yayınladı.

macOS 14.4.1 güncellemesi neler sunuyor?

Apple’ın sürüm notlarına göre, macOS Sonoma 14.4.1 güncellemesi, harici ekranlara bağlı USB hubların tanınmamasına neden olabilecek bir sorunu gideriyor. Ayrıca Java içeren uygulamaların beklenmedik şekilde kapanmasına neden olabilen bir sorunu da gideriyor. Profesyonel müzik uygulamaları için Audio Unit eklentilerinin açılmamasına neden olabilen bir sorun da giderildi. Bu hatalar, Mac kullanıcılarının macOS 14.4 yayınlandıktan sonra karşılaştığı sorunlar arasında.

macOS Sonoma uyumlu Mac’ler için hata düzeltmeleri içeren macOS 14.4.1 güncellemesinin yanı sıra macOS Ventura kullanıcıları için güvenlik güncellemesi macOS 13.6.6 yayınlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim