Anlık Bildirim

Coca-Cola ile Pepsi arasındaki savaşı konu alan film geliyor: Cola Wars

Sony Pictures stüdyosu, Coca-Cola ve Pepsi markaları arasındaki mücadeleyi anlatacak olan "Cola Wars" adlı uzun metrajlı filmin haklarını satın aldı. Şirket proje için 1 milyon dolar ödedi.
Coca-Cola ile Pepsi arasındaki savaşı anlatan film geliyor Tam Boyutta Gör
Sony Pictures, 1980'lerin ortalarında popüler gazlı içecek üreticileri Pepsi ve Coca-Cola arasındaki rekabeti konu alan "Cola Wars" (Kola Savaşları) adlı filmin haklarını satın aldı. Aktarılan bilgilere göre film stüdyosu proje için 1 milyon dolar gibi bir para ödedi.

Filmin senaryosunu Acapulco dizisiyle tanınan Jason Shuman ve Arabalar 3'ün senaristi Ben Queen yazacak. Bu arada Shuman'ın Pepsi fanatiği olduğunu, Queen'in ise Coca-Cola'yı tercih ettiğini belirtelim. Henüz geliştirme aşamasında olan projenin yönetmeni ve oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler açıklanmadı.

Coca-Cola ile Pepsi arasındaki savaşı anlatan film geliyor Tam Boyutta Gör

Cola Wars'un konusu

Film, Pepsi'nin Coca-Cola'nın dünyanın en iyi kolası olma konusundaki asırlık saltanatına meydan okuma girişiminin gerçek hikayesini anlatacak. Görünüşe bakılırsa Cola Wars, popüler kültür üzerinde önemli bir etkisi olan ürünlerin perde arkasını anlatan filmlerin izinden gidecek.

Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim