Anlık Bildirim

Better Call Saul'un final sezonu 2022'ye kaldı

Better Call Saul'un 6. sezonu 2022'nin ilk çeyreğine ertelendi. Mart ayı içerisinde çekimleri başlayacak olan final sezonu 13 bölümden oluşacak.

Better Call Saul'un final sezonu 2022'ye kaldı Tam Boyutta Gör

Breaking Bad'in sevilen spin-off dizisi Better Call Saul'un final sezonu ertelendi. AMC tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, merakla beklenen altıncı sezonun planlanan yayın tarihi 2021'den 2022'nin ilk çeyreğine alındı.

Dizinin yaratıcısı ve baş senaristi olan Peter Gould, ertelemenin nedeni olarak COVID-19 salgınını gösterdi. Salgın nedeniyle hem senaryo tarafında hem de çekimler tarafında gecikmeler yaşanmış. Dizinin çekimlerinin geçtiğimiz yıl başlaması bekleniyordu ancak Mart 2021'e kadar ertelendi. Çekimler Mart ayına ertelenince yayın tarihi de doğal olarak 2022'ye kaldı.

13 bölümden oluşan 6. sezon yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından ekranlara gelmiş olacak. Better Call Saul da daha önce bu kadar uzun bir ara verilmemişti. Altıncı sezonun final sezonu olması, daha çok bölümden oluşması ve son olarak COVID-19 salgını bu iki yıllık uzun aranın sebepleri oldu.

Better Call Saul'ın final sezonunda çözülmesi gereken epey bir nokta yer alıyor. Dizinin sevilen karakteri Kim Wexler'ın akıbeti ve Saul'un Breaking Bad sonrası hayatı şu anda en büyük iki soru işaretleri olarak dikkat çekiyor. 13 bölümlük final sezonu için beklentiler epey yüksek. Umuyoruz Peter Gould ve Vince Gilligan bizlere Breaking Bad'te olduğu gibi yine müthiş bir final sunar.

Better Call Saul'un ilk dört sezonu şu anda Netflix Türkiye'de izlenebiliyor. Beşinci sezon ise bir yıl geçmiş olmasına rağmen maalesef hala eklenmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim