Anlık Bildirim

Avatar 2, Titanic’i batırarak tüm zamanların en çok kazanan üçüncü filmi oldu

James Cameron yine James Cameron ile yarışıyor. Orijinal filmden 13 yıl sonra gelen devam filmi Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way Of Water), efsanevi Titanic’i gişede geçmeyi başardı.
Beklenen oldu: Avatar: Suyun Yolu, Titanic’i geçti! Tam Boyutta Gör
Ünlü yönetmen James Cameron, gişede yine kendisiyle yarışıyor. Orijinal Avatar filminden 13 yıl sonra izleyicilerle buluşan devam filmi Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way Of Water), başarılması güç bir işe imza atarak efsanevi film Titanic’i geçmeyi başardı.

Avatar 2, Titanic'i geçti

Avatar: The Way of Water resmi olarak 2,244 milyar dolar değerinde gişe hasılatı yapmayı başardı. 25. yılında sınırlı olarak tekrardan vizyona giren Titanic ise 2,243 milyar dolarlık hasılatına sahip. Böylece Avatar: Suyun Yolu, tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi oldu.

Beklenen oldu: Avatar: Suyun Yolu, Titanic’i geçti! Tam Boyutta Gör
Bu arada küçük de bir detayı paylaşmak gerekiyor. Tüm zamanların en çok kazanan ilk üç filminde de oynayan tek isim Zoe Saldaña oldu. Ek olarak ilk dört filmin üçünde de James Cameron’ın imzası bulunuyor. Her ne kadar Avatar 2, Titanic’i geçmeyi başarmış olsa da listenin ikinci sırasında olan ve 2,799 milyar dolar kazanan Avengers: Endgame’ı geçmesi pek mümkün görünmüyor. Öte yandan listenin tepesinde ise orijinal Avatar filmi bulunuyor. Avatar’ın 2,923 milyar dolarlık gişe hasılatı onu adeta yenilmez kılıyor.

Avatar: The Way of Water, küresel gişede 2 milyar doları aşan altıncı film ve bu listede sırasıyla Avatar, Titanic, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ve Star Wars: The Force Awakens yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27707 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Avatar: Suyun Yolu, Avatar: The Way Of Water ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim