Anlık Bildirim

Dünyanın ilk kablosuz televizyonu ile tanışın

Bataryası sayesinde taşınabilirlik kazanan Displace TV evinizin herhangi bir noktasına götürebilmenizi sağlıyor. Üstelik uydu kablosu veya güç kablosu derdi de olmuyor. 
Displace TV Tam Boyutta Gör
CES 2023 fuarının merakla beklenen ürünlerinden birisi tamamen kablosuz olduğunu iddia eden Displace TV konseptiydi. Geçtiğimiz ay gizemli bir tanıtım yapan Displace TV dikkatleri üzerine çekmişti. Fuarda kanlı canlı ziyaretçi karşısına çıktı.

Displace TV nedir?

Dünyanın ilk kablosuz televizyonu olduğunu iddia eden 55 inçlik Displace TV dahili bir bataryaya sahip. Günde 6 saatlik kullanım ile bir aya kadar süre sunabiliyor. Özel vakum teknolojisi ile herhangi bir odanızda kolayca pencerelere bile yerleştirebiliyorsunuz.

Detaylar net olmamakla birlikte televizyona Wi-Fi 6E üzerinden görüntü aktarımı yapan bir baz ünitesi var. Bu ünitede tercihe göre AMD işlemci ve Nvidia ekran kartları yer alacak. Ayrıca gelecekte Wi-Fi 7 destekli modüller de satışa çıkacak.

Fuarda firma görevlilerinin televizyonu kucaklayarak farklı noktalara götürdüğü ve görüntünün kesilmediği belirtiliyor. Bununla birlikte televizyonda bir işletim sistemi var mı bilinmiyor zira diğer türlü sadece baz ünitesine bağlı çalışmak zorunda. Yarın itibariyle televizyona ön başvurular alınmaya başlayacak.

Bataryalı televizyon kendisini gösterdi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10363 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Displace TV, CES 2023 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim