Anlık Bildirim

Samsung, her iki yöne de katlanabilen yeni OLED panelini tanıttı

Samsung, katlanan akıllı telefonlar için tasarladıkları yeni OLED paneli tanıttı. CES 2023’te tanıtılan ekran, hem içe hem de dışa katlanabiliyor.               
samsung flex in & out oled ekran Tam Boyutta Gör
Samsung, katlanan akıllı telefonlar için tasarladıkları yeni OLED paneli tanıttı. CES 2023’te tanıtılan ekran, hem içe hem de dışa katlanabiliyor.

Katlama izi neredeyse gözükmüyor

Samsung Display’in Flex In & Flex Out adını verdiği yeni OLED ekran, ekranın içe ve dışa doğru katlanmasını sağlayan 360 derecelik bir menteşeye sahip. Samsung, katlama izinin daha az göze çarpması için yeni menteşe türü kullanıldığını söylüyor. Yeni menteşe, ekranı dava gevşek bir şekilde katlayarak ekrana daha az baskı binmesini sağlıyor.

Boşluksuz tasarım

samsung katlanan oled ekran Tam Boyutta Gör
CES öncesinde Güney Kore’de düzenlenen bir fuarda tanıtılan Samsung Flex In & Out, cihaz katlandığında göze çarpan boşluğu da ortadan kaldırıyor. Bildiğiniz üzere Samsung’un son çıkan katlanan telefonları Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4, ekran katının belirgin şekilde görünmesini sağlayan U şeklinde bir menteşeye sahip.

Şirketin rakipleri yeni menteşeleri kulanan cihazlarını tanıttılar. Samsung’un da Galaxy Z Fold 5 ile tanıtması bekleniyor.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/samsung-oled-screen-flex-in-out/ https://www.theverge.com/2023/1/19/23562651/samsung-360-display-prototype-z-fold-5-smartphone Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim