Anlık Bildirim

Avatar: The Last Airbender dizisi için beklenen haber geldi

Netflix, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanan Avatar: The Last Airbender dizisinin geleceğine dair beklenen açıklamayı yaptı. Dizinin ekranlara ne zaman veda edeceği belli oldu.
Avatar: The Last Airbender 2. sezonuyla dönecek Tam Boyutta Gör
Netflix'in bugüne kadar hayata geçirdiği en dikkat çekici yapımlardan biri olan Avatar: The Last Airbender dizisi, 22 Şubat'ta izleyici ile buluştu. Diziyi beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de oldu ama söz konusu izlenme rakamları olduğunda çok daha net bir tabloyla karşılaştık. Zira Avatar, Netflix'in son dönemde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Çıktığı günden beri Netflix'te ilk sırada yer alan dizi, gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde gelecek sezonların da önünü açmış oldu.

Nitekim bir süredir beklenen açıklama bugün geldi. Netflix, diziye yeni sezon için resmi onayı verdi. Üstelik sadece 2. sezon için değil 3. sezon için de yeşil ışık yakıldı.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Onayını Aldı

Ne var ki 3. sezon aynı zamanda dizinin son sezonu da olacak. Çünkü bugün yapılan açıklamada, dizinin 3. sezonun ardından final yapacağı da duyuruldu. Netflix'in bu canlı aksiyon uyarlamasına kaynaklık eden popüler animasyon dizisi de üç sezon sürmüştü. Görünen o ki Netflix uyarlaması sezon sayısında da animasyon dizisine bağlı kalacak.

Avatar: The Last Airbender'ın hazırlıklarına şimdiden başlanan 2. ve 3. sezonları üst üste çekilecek. Böylece dizinin ana karakterlerine hayat veren genç oyuncular çok fazla büyümeden dizinin tüm bölümleri çekilmiş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34125 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, avatar: the last airbender ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim