Anlık Bildirim

Asus gürültü engelleyen mikrofon aparatını duyurdu

Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter adındaki mikrofon aparatı barındırdığı özel yonga sayesinde yapay zeka teknolojisini kullanarak gelen sesleri ayırt edebiliyor.

Asus gürültü engelleyen mikrofon aparatını duyurdu Tam Boyutta Gör

Son dönemde gürültü engelleme teknolojisi oldukça öne çıkmaya başladı. Özellikle kulaklıklarda farklılaşmayı sağlayan gürültü engelleme yayıncılık tarafında da önem taşıyor. Asus mikrofonlara yönelik olarak gürültü engelleyici bir aparat duyurdu.

Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter özellikleri

Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter aparatı USB Tip-C üzerinden 3.5mm girişe sahip bir aksesuar. Bilgisayar, mobil cihaz veya konsollara USB Tip-C üzerinden bağlanırken mikrofon da 3.5mm girişinden takılıyor.

Aksesuar üzerinde yer alan özel bir yonga sayesinde mikrofondan gelen ses makine öğrenme teknikleri kullanılarak arka plan gürültülerinden temizleniyor. Böylece berrak bir kayıt yapılabiliyor. Hyper-Grounding teknoloji sayesinde de elektromanyetik çakışmalardan koruyor.

Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter aparatı için henüz bir fiyat açıklanmadı. Asus AI Noise-Canceling adındaki teknoloji ise hali hazırda ROG Strix Go, ROG Strix Go 2.4 ve ROG Theta 7.1 kulaklıklarında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim