Anlık Bildirim

Apple mağazası güpegündüz yağmalandı: Bir acayip soygun

Kaliforniya'daki Apple Store gündüz vakti herkesin gözü önünde soyuldu. Hırsızlar onlarca müşteri ve çalışana aldırış etmeden 35.000 dolar değerindeki iPhone ve Apple ürününü çantalarına tıkıştırdı.

Apple mağazası güpegündüz yağmalandı: Bir acayip soygun Tam Boyutta Gör

Kaliforniya'da yer alan bir Apple Store mağazası gündüz vakti herkesin gözlerinin önünde yağmalandı. Maskeli iki soyguncu mağazaya girerek önlerine gelen tüm cihazları standlardan söküp yanlarında getirdikleri sırt çantalarına tıkıştırdı.

Yayınlanan görüntüler soyguncuların içerideki onlarca müşteri ve Apple Store çalışanına aldırış etmeden iPhone ve diğer Apple ürünlerini rahat bir şekilde çaldıklarını gösteriyor. Bir başka önemli detay da bu kişilerde herhangi bir silah olmaması.

Fiziksel şiddet tehtidi

Mağaza çalışanları müşterilerden olaya müdehale etmemelerini isterken, soyguncularla karşı karşıya gelmemeleri için onları standların yanından uzaklaştırdı. Hırsızların kendilerine engel olunması durumunda fiziksel şiddete başvuracaklarını söyledikleri belirtiliyor.

Apple mağazası güpegündüz yağmalandı: Bir acayip soygun

Güpegündüz yapılan soygunla Apple Store'dan 35.000 dolarlık cihaz çalındı. Polis, Apple'ın kalbi Palo Alto'da gerçekleşen olayın faillerini arıyor. Söz konusu mağaza 2018'de 24 saat içinde iki kez soyulmuş ve hırsızlar 100.000 dolar değerinde ürün çalmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15709 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, soygun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim