Anlık Bildirim

Apple, Çin'deki mağazalarının tamamını yeniden açıyor

Teknoloji devi Apple, Çin'de koronavirüs sebebiyle kapattığı 42 mağazasının tamamını yeniden açıyor. Apple, mağazalarının kapalı olduğu süre içerisinde büyük değer kaybı yaşadı.

Apple, Çin'deki mağazalarının tamamını yeniden açıyor Tam Boyutta Gör
Apple, önde gelen sağlık uzmanlarının tavsiyelerine dayanarak Çin'deki tüm perakende mağazaları 1 Şubat'tan itibaren kapatmıştı. Teknoloji devi 9 Şubat'ta mağazaları yeniden açmayı amaçladı ancak  koronavirüs(Kovid-19) salgınının ciddi derecede olasından dolayı bu tarih uzatıldı.

Mağazalar kapatıldığından beri Apple, mağazalarını salgının boyutuna göre yavaş yavaş yeniden açtı ve 42 mağazadan 38'i geçen hafta itibariyle faaliyet göstermeye başladı. Apple'ın web sitesine göre son dördü bugün yerel saatte kapılarını açıyor.

Apple büyük değer kaybı yaşıyor

Çin'deki mağazalarının tümünü yeniden açan Apple, çoğu mağazası için normal çalışma saatlerinde kısıtlamalara gidiyor. Mağazalar birkaç saatlik belirli saat aralıklarında açık olacak.

Çin, Apple'ın üçüncü büyük pazarı ve mağazaların kapalı olduğu tarihler arasında Apple, 100 milyar dolar değer kaybetti, Bu olumsuz bilançodan bir an önce kurtulmak isteyen teknoloji devi mağazaların açılmasıyla beraber bu durumun biraz da olsa düzeleceğini umuyor.

Ürünlerin üretimlerinde de sıkıntılar yaşayan Apple'ın fabrikalarında üretimler yavaş yavaş artmaya başlıyor ancak birçoğu yılın bu zamanına göre hala normal kapasitenin altında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim