Anlık Bildirim

Koronavirüs nedeniyle MSI belirli şartlarda garantiyi iki ay uzatıyor

Mart ayında garantisi sona eren MSI ürünleri için iki ay daha garanti süresinin uzatılması kararlaştırıldı. Program kapsamındaki ülkeler ve MSI ürünleri haberimizde.

Koronavirüs nedeniyle MSI belirli şartlarda garantiyi iki ay uzatıyor Tam Boyutta Gör

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 4 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle pek çok ülkede insanlar evine kapanmış durumda. Haliyle bazı durumlarda dezavantajlar da ortaya çıkmaya başladı. Üreticiler bu dezavantajı bir nebze gidermeye çalışıyor.

Sadece Mart ayı için

MSI yaptığı açıklamada koronavirüs salgınından etkilenen ülkelerde uzatılmış garanti programı başlattığını duyurdu. Koronavirüs vakalarının ve ölümlerin olduğu ülkelerde Mart ayında biten garantiler iki ay daha uzatılacak.

Programın kapsadığı ülkeler ABD, Avusturalya, Bahreyn, Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Kuveyt, Malezya, Hollanda, Norveç, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre ve İngiltere olarak açıklandı.

İki aylık uzatılmış garanti sadece Mart ayında biten garantiler için geçerli. Firmanın önemli gelir kalemini oluşturan ekran kartı ve dizüstü modelleri program kapsamında değil. Bunun dışındaki anakart, masa üstü bilgisayar, kasa, monitör gibi ürünler programa dahil. Ayrıca kullanıcıların MSI Rewards programına da üye olması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim