Anlık Bildirim

Android Fast Pair güncellemesi Apple’ın tasarımına benziyor

Android Fast Pair hızlı eşleşme ara yüzüne yapılan yeni güncelleme ile artık ekranın alt kısmından gelen büyük bilgilendirme kartları söz konusu. Böylece kullanıcının dikkatini çekecek.

Android Fast Pair güncellemesi Apple’ın tasarımına benziyor Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık modellerinin son bir kaç yıldır adeta patlama yapması işletim sistemlerinde de buna yönelik optimizasyonları zorunlu kıldı. Her markanın kendisine ait bir eşleşme yazılımı olsa da Google’ın Fast Pair ara yüzü iyi bir alternatif sağlıyor.

Yeni güncelleme geldi

2017 yılında hayata geçirilen Fast Pair yazılımı kullanıcı yeni kulaklığını başlatmasının ardından bir bildirim uyarısı ile kuruluma yönlendiriyordu. Kullanıcı bildirime tıkladıktan sonra eşleşme ve kurulum adımları başlıyordu.

Yeni güncelleme ile birlikte artık iOS işletim sisteminde gördüğümüz tarzda bir yönlendirme ekranı bizi karşılıyor. Kulaklık resmi barındıran daha büyük bir bilgilendirme kartı alt kısımdan çıkıyor ve bu kartta Eşleştirme tuşu yer alıyor. Kullanıcı eşleşme yaptıktan sonra da dilerse Kurulum adımlarına devam edebiliyor.

Yeni tasarım ile kurulum adımlarının kullanıcının gözünden kaçması pek mümkün olmayacak. Bunun haricinde batarya göstergesi ve mevcut bir cihazın yeniden bağlanması durumlarında ise küçük bildirim ekranı gelmeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim