Anlık Bildirim

Amiral gemisi Sony Xperia 3'ün ilk görüntüleri ortaya çıktı

Mobil sektörde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Sony yeni amiral gemisi telefonuyla bu gidişatı değiştirmek istiyor. Xperia 3 olarak adlandırılan cihazın ilk görüntüleri internete düştü.

Amiral gemisi Sony Xperia 3'ün ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Sony'nin akıllı telefon bölümü pek parlak bir performans göstermese de şirket bu gidişatı düzeltmek umuduyla yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Japon teknoloji devinin önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek yeni bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler var.

İnternete sızdırılan akıllı telefonun Xperia 3 olarak adlandırıldığını görüyoruz. Cihazın Kona ve Huracan kod adında iki farklı versiyonunun olacağını belirtelim. Bunlardan biri 4G LTE diğeri ise 5G bağlantısını destekleyecek. Sony'nin önümüzdeki yıl Şubat ayında Xperia 3'ü piyasaya sürmesi bekleniyor.

Amiral gemisi Sony Xperia 3'ün ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılabilir

Gelen bilgilere göre akıllı telefon Qualcomm'un en son Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak. Bununla birlikte cihazı önden ve yandan gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Ön panel her zamanki alışıldık Xperia tasarımına sahip. Yan tarafta Sony'den beklediğimiz şekilde parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

Japon şirket amiral gemisi telefonlarını tanıtmak için genellikle Barcelona'daki yıllık Mobil Dünya Kongresi'ni (MWC) tercih ediyor. Muhtemelen Xperia 3'ün lansmanını da aynı etkinlik kapsamında yapacak. MWC 2020'nin 24 - 27 Şubat tarihleri arasında İspanya'da gerçekleştirileceğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim