Anlık Bildirim

Akıllı telefonlarla çekilen en iyi fotoğraflar belli oldu

Akıllı telefonların kameraları ile çekilen en iyi fotoğraflara ödül verildiği Mobile Photography Awards 2020 yarışmasının kazananları belli oldu. Ağırlık iPhone kameralarında.

Akıllı telefonlarla çekilen en iyi fotoğraflar belli oldu Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonların kamera yetenekleri geliştikçe artık fotoğraf makineleri ile yarışır oldu. Bu sayede akıllı telefonlar için fotoğrafçılık yarışmaları düzenlenmeye başladı. 2011 yılından bu yana en iyi akıllı telefon fotoğraflarına ödül dağıtan Mobile Photography Awards bu yılın kazananlarını açıkladı.

Mobile Photography Awards 2020 kazananları kimler?

Mobile Photography Awards, 19 kategoride akıllı telefonlarla çekilmiş en iyi fotoğrafları belirliyor. Ayrıca portföy olarak değerlendirilip ayrı bir ödül havuzu olan bir kategori daha var. Tüm kategorilerin en iyileri ise büyük ödülün sahibi oluyor.

Mobile Photography Awards bu yıl iPhone hakimiyeti altında geçti. Geçen yıl katılımlar olduğu için iPhone 11 serisi listede yer almıyor ancak önceki iPhone serisi sıralamaya girmeyi başarmış. Samsung ve Huawei de en iyi fotoğraflardan bazılarına imza atmış. Galaxy A30 ve iPhone 6S gibi eski modellerin de çok başarılı çekimler yaptığı görülüyor.

Yarışmanın birincisi Alman Daniel Heilig. Genç fotoğrafçının iPhone XS Max ile hazırladığı portfolyosu jüri tarafından çok beğenilmiş. Mobile Photography Awards 2020 kazananlarına galerimizden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim