Anlık Bildirim

YouTube uygulamasında yorumlarla ilgili önemli bir değişiklik test ediliyor

YouTube'un Android uygulamasında yorum bölümü ile ilgili önemli bir değişiklik test ediliyor. Görünüşe bakılırsa artık videolara yapılan yorumlar varsayılan olarak gizlenecek.
Hemen hemen hepimiz YouTube uygulamasını telefonlarımızda kullanıyoruz. İzlediğimiz videolara yapılan yorumları görebilmek için ekranı aşağı doğru kaydırmamız gerekiyor. XDA Developers internet sitesinin haberine göre Google, YouTube'un Android uygulamasında, yorumların görüntülenme şeklini değiştirecek yeni bir özelik test ediyor.
Aşağıdaki ekran görüntülerinden de görebileceğiniz gibi Beğen/Beğenme düğmelerinin hemen yanında Yorumlar adlı yeni bir düğme var. Varsayılan olarak gizlenen yorumlar bu düğmeye dokunulduğunda görünecek. Kapatmak için ise sağ üstteki çarpı tuşuna basılması gerekecek. Kullanıcılar ayrıca yorumlar bölümünü aşağı sürükleyip bırakarak yenileyebilecekler.

Sadece Android cihazlar için geçerli

YouTube'un bu değişikliği ne amaçla yaptığı bilinmiyor ancak kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yapmış olabilir. Yorumlar düğmesinin gelmesi ile birlikte "daha sonra izlemek için kaydet" düğmesinin yeri de değişiyor. Artık bu seçeneğe erişmek isteyenlerin aşağı yönü gösteren oka dokunması gerekecek.
Yapılan değişiklik şu an için YouTube'un Android sürümü için geçerli. Ayrıca sadece Hindistan'da yaşayan kullanıcılar tarafından test edilebildiğini belirtelim. Ancak yakında diğer ülkelere ve iOS cihazlara da yayılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim