Anlık Bildirim

Google uygulamasına arama paylaşma özelliği geliyor

Google uygulamasının Android'deki beta sürümüne, kullanıcıların yaptıkları aramaları başkalarıyla paylaşmalarını sağlayan yeni bir özellik eklendi. Artık aramalar kolayca paylaşılabilecek.
Google’ın kullanımı çok kolay ve anlaşılır olmasına rağmen yaşça büyük kullanıcılar bazen arama yapma konusunda zorlanabiliyor. Ayrıca bazen aradığımız şeyi başkalarına gönderme ihtiyacı da duyabiliyoruz. İyi haber şu ki; Google kullanıcıların aramalarını kolayca paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özellik deniyor.
Bu yeni paylaşım özelliği Google uygulamasının Android'deki beta sürümünde test edilmeye başlandı. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi kullanıcılar artık arama satırının sağındaki "Paylaş" düğmesine dokunarak yaptıkları aramaları mesaj veya e-posta gibi yollarla istedikleri kişilere gönderebilecekler.

Adresler kısaltılarak paylaşılıyor

Daha önce yapılan aramayı paylaşmanın tek yolu adres satırındaki URL'yi kopyalayarak karşı tarafa göndermekti. Bazen paylaşılan adresler aşırı uzun olabiliyordu ancak bu yeni özellik ile kullanıcılar yaptıkları aramaları daha temiz bir şekilde paylaşabilecekler.
Arama paylaşma özelliği şu an için Google uygulamasının Android beta programına kayıtlı olanlar tarafından kullanılabiliyor. Şirketin bu özelliği genel kullanıma sunup sunmayacağını ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim