Anlık Bildirim

YouTube, üst üste iki reklam izlemenize izin verecek

YouTube, üzerinde çalıştığı yeni sistem ile video başında üst üste iki reklam izlemenize izin verecek. Eğer iki reklam izlemeyi tercih ederseniz daha uzun süre hiçbir reklamla karşılaşmayacaksınız.
YouTube, üst üste iki reklam izlemenize izin verec Tam Boyutta Gör
YouTube, videolar arasına aniden giren reklamların izleme keyfini kaçırdığının farkında. Bu durumu düzeltmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Video başında üst üste iki reklam izlemeyi tercih ederseniz, size uzun süre başka bir reklam gösterilmeyecek.

Bazı kullanıcılara sunulmaya başlandı

Üst üste iki reklam izleyebilme özelliği bazı kullanıcılara sunulmaya başlandı. Reklam kısmında sizi “Kaç reklam izleyeceğinizi şimdi seçin. İki reklam izlerseniz videonuz daha az bölünecek.” uyarısı karşılayacak. İsteğe göre her zamanki gibi tek reklam izleyebilir veya iki reklam izleyerek video boyunca daha az rahatsız edilmeyi tercih edebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz video süresince seyir keyfinizin bölünmemesi sağlanacak.

İnsanların YouTube kullanımları üzerine yaptıkları araştırmalar sebebiyle böyle bir çözümün yararlı olacağını söyleyen firma, hem kullanıcıları hem de reklam verenleri memnun etmeyi umuyor. Yıl içerisinde ilk önce masaüstü üzerinde başlayacak yeni reklam seçeneği daha sonrasında YouTube mobil uygulaması ve televizyonlar için sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9333 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, youtube ve
3 etiket daha sosyal ağlar reklam Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim