Anlık Bildirim

YouTube, topluluk gönderilerini anasayfa üzerinde göstermeye başladı

Uzun süredir YouTube mobil uygulamasının içerisinde yer alan topluluk gönderileri anasayfa üzerinde de gösterilmeye başlandı. Yeni özellik bugün itibariyle tüm dünyada etkin durumda.
YouTube, topluluk gönderileri anasayfada gözükecek Tam Boyutta Gör
Topluluk gönderileri, YouTube kanal sahiplerinin, takipçilerine anket, resim veya yazılı bir şekilde paylaşım yapmalarına yarayan bir özellik. Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan topluluk gönderileri, YouTube’un mobil uygulamalarında hali hazırda bulunuyor. Ancak bugünden itibaren YouTube anasayfasında da bu gönderiler gözükecek.

En yeni YouTube yayınları

Anasayfa içerisinde “En yeni YouTube yayınları” sekmesi altında kanalların paylaştığı en son gönderileri inceleyebiliyorsunuz. Bu kısım ilgi alanlarınıza göre şekillenecek ve beğenmediğiniz içerikleri “ilgilenmiyorum” diyerek işaretleyebileceksiniz. Daha öncesinde site üzerinde sadece kanalların içerisinde bulunan topluluk sekmesinden bu paylaşımlara ulaşabiliyordunuz.

Yeni gelen özelliği tamamıyla kapatmanın yolu bulunmuyor. Takip ettiğiniz kanalların paylaştığı gönderiler sorun yaratmayacaktır ama YouTube’un öneri sisteminin ekleyeceği paylaşımlar da bulunacağı için bazı kullanıcılar rahatsız olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim