Anlık Bildirim

Yapay zeka mail bildirimlerine el attı: Gmail'den akıllı bildirim özelliği

E-posta servisi Gmail, yüksek öncelikli bildirimler özelliğiyle birlikte e-postalar için gelen bildirim kalabalığının önüne geçiyor. Peki ya akıllı bildirim özelliği nasıl aktif edilir? İşte detaylar:
Yakın bir süre önce yeni arayüzüne kavuşan Gmail, kullanıcıları sık sık rahatsız eden e-posta bildirimleri kalabalığının önüne geçmek için yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerinden yararlanacak. Şimdilik kademeli olarak iOS kullanıcılarının hizmetine sunulan yüksek öncelikli bildirimler özelliği, ilerleyen günlerde tüm iOS ve Android kullanıcıları için de aktif olacak.
Kullanıcısının davranışlarını yakın takip altına alan uygulama, makine öğrenimi sayesinde okumak isteyebileceğiniz mailleri filtreliyor ve sizin için önem arz ettiğini düşündüğü e-postalar için bildirim atıyor. Gmail tarafından sunulan yüksek öncelikli bildirimler özelliğini kullanabilmek içinse Ayarlar > Bildirimler > Sadece Yüksek Öncelikli Bildirimler seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor. 
İlerleyen günlerde tüm iOS ve Android kullanıcılarının hizmetine sunulacak özellikle birlikte kullanıcının önem vermediği e-posta bildirimlerinin önüne geçilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3983 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Yapay Zeka ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim