Anlık Bildirim

Stalkerlar müjde! Instagram ekran görüntüsü bildirimleri göndermekten vazgeçti

Stalkerların dikkatine! Daha önce Snapchat'de olduğu gibi ekran görüntüsü bildirimleri göndermek için hazırlıklarda bulunan sosyal medya devi Instagram, çok tartışılan bu özellikten vazgeçti.
Snapchat'in ayak izlerini takip eden Instagram, Şubat ayında test etmeye başladığı ekran görüntüsü bildirimleri göndermekten vazgeçti. Daha önce bir grup test kullanıcısının hizmetine sunulan bu özellikle birlike tıpkı Snapchat'de olduğu gibi hikayelerin ekran görüntüsü alındığında hikaye sahibine bildirim gidiyordu lakin sosyal medya devi Instagram, çok tartışılan bu özellik için geri adım attı.
 
En kötüsü de bu özelliği kimlerin kullandığı net olarak bilinmiyordu. Peki ya Instagram'ın test ettiği bu özellik nasıl çalışıyordu? 
Eğer hikayenizin ekran görüntüsünü kimin aldığını merak ediyorsanız, hikayenizi yukarı kaydırmanız yeterli. Bu kısımda  hikayenin ekran görüntüsünü alan kullanıcıların yanında küçük bir yıldız beliriyor. Üstelik Instagram bu yıldızın ne anlama geldiğini küçük bir notla da açıklıyor lakin tehlikenin artık son bulduğunu söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim