Anlık Bildirim

WhatsApp uygulamasında artık sesli mesajlar art arda dinlenebilecek

Dünyanın en popüler iletişim uygulamalarından WhatsApp yeni bir güncelleme ile birlikte artık sesli mesajların art arda dinlenebilmesini sağlıyor. İşte güncellemenin diğer detayları.
WhatsApp uygulaması her güncellemeyle beraber yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu kez en dikkat çekici özellik ise, kullanıcıların birbirlerine gönderdikleri sesli mesajları art arda dinleyebilecek olmaları. Ancak tüm yenilikler bununla bitmiyor.

WhatsApp yenilikler sunmaya devam ediyor

Eğer WhatsApp uygulamasının sesli mesaj özelliğini kullanıyorsanız size oldukça iyi bir haberimiz var. Bundan böyle size gelen sesli mesajları dinlemek için her seferinde oynat tuşuna basmanıza gerek yok. WhatsApp artık arka arkaya gelen sesli mesajları tek seferde dinlemenizi sağlıyor.
Ancak yenilikler burada bitmiyor. WhatsApp birçok kez iletilen mesajların kaç kez gönderildiğini öğrenmenizi sağlayan bir sayaç özelliğini de bu güncellemeyle kullanıcılara sunuyor. Ayrıca resim içinde resim adı verilen özellikle gönderilen videoları izlerken, mesajlar arasında gezinebilmeniz de mümkün olacak. Tüm bu yeniliklerin beta sürümde olduğunu zaman içinde tüm kullanıcılara yayılacağını da söylemeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim