Anlık Bildirim

WhatsApp, 24 Ekim 2023 itibariyle birçok cihazdan desteğini çekti

WhatsApp, 24 Ekim 2023 itibariyle birçok cihazdan desteğini çekiyor. Desteğini çekmesinin sebebi bu akıllı cihazların işletim sistemlerinin eski kalmış olması olarak açıklandı.

WhatsApp, 24 Ekim 2023 itibariyle birçok cihazdan desteğini çekti

Dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, 24 Ekim 2023 itibariyle birçok cihazdan desteğini çekiyor. Desteğini çekmesinin sebebi bu akıllı cihazların işletim sistemlerinin eski kalmış olması olarak açıklandı.

Bugünden itibaren sadece Android OS 5.0 ve daha üzeri sürümlerde WhatsApp kullanılabiliyor.

Apple kullanıcıları Whatsapp kullanmak için de iOS 12 ve üzeri bir sürümü cihazlarına yüklemesi gerekiyor.

Whatsapp’ın konuyla ilgili “Cihazlar ve yazılımlar çok sık değişiyor. Bu nedenle, desteklediğimiz işletim sistemlerini düzenli olarak gözden geçirip güncellemeler yapıyoruz. Desteklemeye son vereceğimiz işletim sistemlerini belirlemek amacıyla, diğer teknoloji şirketlerinin de yaptığı gibi, her yıl en eski ve en az sayıda kişi tarafından kullanılmakta olan cihaz ve yazılımları tespit ediyoruz. Bu cihazlar en yeni güvenlik güncellemelerinden veya WhatsApp’ı çalıştırmak için gereken işlevlerden de yoksun olabiliyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Bugün itibariyle Google Nexus 7, Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro, HTC One, Galaxy Note 3, Galaxy S4 cihazlarından Whatsapp kullanılamayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim