Anlık Bildirim

Uncharted filminin vizyon tarihi nihayet belli oldu

Sony'nin uzun yıllardır üzerinde çalıştığı Uncharted uyarlama filmi nihayet beyaz perdeye geliyor. Sony Pictures tarafından filmin vizyon tarihi resmen açıklandı.
Sony Pictures, uzun yıllardır merakla beklenen Uncharted filminin vizyon tarihini nihayet açıkladı. Bugün yapılan bir resmi açıklamaya göre Uncharted uyarlama filmi, 18 Aralık 2020'de sinemaseverlerle buluşacak.

Uncharted filminde Nathan Drake karakterini 23 yaşındaki ünlü aktör Tom Holland canlandıracak. Daha önce yapılan açıklamalarda Uncharted filminin Nathan Drake'in gençlik yıllarını anlatacağı ifade edilmişti. Uncharted 3 ve Uncharted 4 oyunlarında bildiğiniz gibi Drake'in gençlik yıllarıyla ilgili bazı bölümler vardı.

Sony'nin Uncharted uyarlaması aslına bakarsanız ilk olarak 2008 yılında duyurulmuştu. Ancak geride bıraktığımız 11 yıllık süreçte projeyle ilgili epey bir problem yaşandı. Sony tam üç kez filmin yönetmenini değiştirdi ve daha önce hazırlanan birçok senaryoyu da çöpe attı. Sony'nin daha önce anlaşma sağladığı yönetmenler arasında David O. Russell, Neil Burger ve Shawn Levy gibi isimler bulunuyordu. Ayrıca Nathan Drake karakteri için de Mark Wahlberg ve Chris Pratt'ın isimleri geçmişti.

2020'de vizyona girecek olan Uncharted filmi, Dan Trachtenber (10 Cloverfield Lane) tarafından yönetiliyor. Oyuncu kadrosu için Tom Holland dışında resmileşmiş bir şey bulunmuyor. Bakalım Uncharted uyarlama filmi beyaz perdede başarıya ulaşabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim