Anlık Bildirim

Netflix'te bazı dizi ve filmler artık ücretsiz izlenebiliyor

Dünyanın en popüler video platformlarından biri olan Netflix'in başlattığı yeni kampanya sayesinde bazı içerikleri herhangi bir abonelik gerekmeden ücretsiz olarak izlemek mümkün.

Netflix ücretsiz dizi ve film nasıl izlenir Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce 30 günlük deneme sürecini yeniden kullanıma sunan Netflix, bu kez yeni bir kampanya ile karşımızda. Kampanya kapsamında Netflix’in bazı dizi ve filmlerini ücretsiz olarak izlemek mümkün.

Buradaki linke tıklayarak yöneleceğiniz sayfada Netflix’in belirli dizi ve filmlerini herhangi bir aboneliğe gerek duymadan ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Söz konusu sayfayı aşağı doğru kaydırdığınızda Stranger Things, Murder Mystery, Bird Box ve The Two Popes gibi ücretsiz izlenebilecek bazı içerikler karşımıza çıkıyor. Hemen izle butonuna tıklayarak söz konusu içerikleri kolaylıkla izleyebilirsiniz.

Yeni uygulama kapsamında Netflix’in ücretsiz olarak sunduğu filmlerin tamamını izleyebiliyorsunuz. Diziler söz konusu olduğunda ise serinin yalnızca ilk bölümünü ücretsiz olarak izleyebilmeniz mümkün. Eğer diziyi beğenip izlemeye devam etmek isterseniz Netflix aboneliği başlatmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra, şimdilik iOS ve akıllı TV tarayıcılarında çalışmadığı görülen Netflix’ten ücretsiz dizi ve film izleme imkanının ilerleyen süreçte daha da gelişmesi beklenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16540 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix ücretsiz izle, netflix ücretsiz film ve dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim