Anlık Bildirim

Truecaller Chat deneme sürecine başladı

Truecaller uygulaması içerisinden artık arkadaşlarınızla sohbet edebileceksiniz. Trucaller Chat özelliği yakın zamanda ana uygulama içerisine eklenecek. Trucaller Chat neler sunuyor?

Mobil platformların popüler numara tanıma ve çağrı engelleme uygulaması Truecaller, entegre bir sohbet özelliğini devreye alıyor. Kullanıcılar SMS haricinde de artık birbirleriyle sohbet edebilecekler.

Trucaller Chat neler sunuyor?

Trucaller Chat adındaki yeni özellik pazardaki diğer sohbet uygulamaları ile benzer fonksiyonlar sunuyor. Metin tabanlı sohbet, medya içeriklerinin paylaşımı, SMS ve sohbet arasında otomatik geçiş imkânı bunlar arasında. Görsellerden bir görüntülü görüşme fonksiyonunun olduğu da anlaşılıyor.

Truecaller Chat bunun haricinde farklı bir özellik daha sunuyor. Özellikle Asya kıtasında eleştiri konusu olan sahte haberlerin sohbet gruplarında yaygınlaşmasına karşı bir koruma aracı entegre edilmiş. Kullanıcılar sahte olduğunu düşündüğü bilgileri veya haberleri şikâyet edebiliyor.

Mobil dünyada belirli uygulamalar hakimiyet kurmuş durumda ve bunların arasında kendisine pay bulabilmek oldukça zor. Truecaller büyük kullanıcı kitlesinin bu noktada avantaj olabileceğini düşünüyor. Truecaller Chat özelliği hali hazırda Truecaller uygulamasının beta kullanıcılarına dağıtıma başladı. Google Play üzerinde güncellenmesinin ise yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim