Anlık Bildirim

Yerli geliştiriciden vahşi batı oyunu

Üniversite öğrencileri tarafından amatör imkanlarla geliştirilen Cowboy James oyunu The Witcher tarzıyla dikkat çekiyor. Geliştirme aşamasında olan oyun umut vadediyor.

Üniversiteli öğrencilerin oluşturduğu Gölge Teknoloji tarafından geliştirilen Cowboy James adlı çalışma bir vahşi batı macerası sunuyor. Amatör imkanlarla hayata geçirilen proje umut vadediyor.

Cowboy James neler sunuyor?

Daha çok The Witcher havası uyandıran Cowboy James yapımı bir kovboyun hikayesini anlatıyor. Küçükken babasını öldüren ve sevdiği kızı kaçıran orman cücelerine karşı mücadele veren James kendisini geliştirmek zorunda.

Oyunda gerçekçi fizik motorları kullanılırken atmosfer de iyi işlenmiş. Unity üzerine inşa edilen oyun geniş bir dünyaya sahip. Alcazar Köyü'nün çevresini keşfederek düşmanları öldürmeniz gerekiyor. İlerledikçe James daha iyi ekipmanlara sahip oluyor ve güçleniyor. Oyunda kontroller ekran üzeri tuşlarla sağlanıyor.

Türkçe yanında 4 farklı dil desteğine daha sahip olan Cowboy James, türü sevenlere eğlenceli saatler vadediyor. 1.8TL olarak indirmeye sunulan oyun şu anda ücretsiz hale getirildi. Yakın zamanda evcil hayvan edinerek savaştırma, yeni haritalar ve yeni düşmanlar da oyuna eklenecek. Ayrıca iOS versiyonu için de çalışmalar devam ediyor.

Cowboy James: Google Play

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5946 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, cowboy james ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim