Anlık Bildirim

Stylus kalemli Huawei Mate X 2'nin tasarımı ortaya çıktı

Huawei'nin yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Mate X 2 olarak anılan cihazın stylus kaleme sahip olacağını gösteren bir patent başvurusu ortaya çıktı.
Huawei'nin Mate X'in halefi olması beklenen yeni bir katlanabilir telefon için patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. 26 Eylül 2019 tarihinde Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (WIPO) veritabanına dahil edilen patent, Huawei Mate X'e oldukça benzeyen bir cihazı tarif ediyor.
LetsGoDigital adlı internet sitesi, patentte yer alan taslak çizimlerden yola çıkarak birkaç render görsel oluşturdu. Katlanabilir telefonun tasarımı Mate X'e çok benzese de kamera modülünün bulunduğu kenar kısmında ekran kalemi için bir yuva bulunuyor. Mate X'te ise bu bölümde USB Type-C portunun yer aldığını belirtelim.

Patentte çok fazla detay yok

Patent, kamera konfigürasyonu veya akıllı telefonun diğer bileşenleri hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Huawei Mate X'in devamı niteliğinde piyasaya sürüleceğini düşünürsek daha gelişmiş bir yonga seti, daha yüksek çözünürlükte ekran ve güncellenmiş bir kamera sistemine sahip olabilir. Ancak bunların şu an için birer tahminden ibaret olduğunu unutmamak gerekir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim