Anlık Bildirim

Huawei'den Nova serisi altında uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliyor

Huawei, katlanabilir telefonları daha geniş bir tüketici kitlesi için erişilebilir kılmak üzere tasarlanmış uygun fiyatlı bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Cihaz, Nova serisi altında sunulacak.

Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei yeni bir katlanabilir telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çinli kaynak Sina Digital'e göre yakında çıkış yapması beklenen cihaz Nova serisi altında sunulacak. Bunun haricinde yeni modelin muhtemel fiyatı konusunda da bazı bilgiler paylaşıldı.

Kaynağa göre, Huawei Nova serisi katlanabilir telefon 4.000 yuan (558 dolar) ila 5.000 yuan (697 dolar) arasında bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Katlanabilir telefonları daha geniş bir tüketici kitlesi için erişilebilir kılmak amacıyla tasarlandığı bildiriliyor.

Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Pocket S'ten daha uygun fiyatlı olacak

Cihazın, Huawei Pocket S ve P50 Pocket gibi dikey katlanabilir form faktörüne sahip olacağı yönünde bilgiler var. Ayrıca Snapdragon 778G yonga setini temel alan 4G destekli bir model olarak karşımıza çıkma ihtimalinin yüksek olduğu da ifade ediliyor.

Başlangıç fiyatı 696 dolar olan Pocket S, Huawei'nin en uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonu konumunda. Çinli kaynaklar Nova serisi altında sunulacak modelin, Pocket S'ten daha uygun fiyatlı bir cihaz olarak geleceğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim