Anlık Bildirim

Spotify, kullanıcıların kazananı belirleyeceği ödül töreni düzenleyecek

Spotify bir ilki gerçekleştirerek kendi ödül törenini düzenlemeye hazırlanıyor. Spotify Awards isimli ödül töreninin kazananları kullanıcılardan elde edilen verilerle belirlenecek.
Spotify, kullanıcıların kazananı belirleyeceği ödül töreni düzenleyecek Tam Boyutta Gör
Müzik sektörü, çevrimiçi hizmetlerle birlikte büyük bir değişime uğradı. Çevrimiçi müzik servisi dendiğinde ilk akla gelen Spotify de bu değişime ödül törenlerini de eklemeye hazırlanıyor. Spotify Awards isimli ödül töreninin kazananları kullanıcıların dinleme alışkanlıkları sayesinde belirlenecek.

5 Mart'da düzenlenecek

Spotify tarafından duyurulan Spotify Awards ödül töreninin tarihi 5 Mart olarak belirlendi. Meksika’da gerçekleşecek etkinlik TNT kanalından da izlenebilecek. Spotify’nin çıkışından bu yana Meksika’nın dijital müzik marketi konusunda önemli pazarlardan biri haline geldiği ve bu yüzden seçildiği belirtiliyor.

Ödül töreninin en büyük farklılığı daha önce belirttiğimiz üzere kullanıcıların oynatmaları, alışkanlıkları gibi verilerle kazananların belirlenecek olması. Dolayısıyla jürinin Spotify kullanıcıları olacağını söyleyebiliriz.

5 Mart’taki etkinlik Meksika’da gerçekleşmesi sebebiyle İspanyolca olacak. Yayınlanan tanıtım videosu da bu yüzden İspanyolca. Bu videoyu haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. Ayrıca Spotfiy Awards için hazırlanan çalma listesine ise bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim