Anlık Bildirim

Sony Xperia 5 tanıtıldı

Japon teknoloji devi Sony yeni akıllı telefon modeli olan Xperia 5'i tanıttı. IFA 2019 etkinliğinde görücüye çıkarılan Xperia 5, 6.1 inç OLED ekran ve Snapdragon 855 işlemci ile geliyor.
Sony'nin akıllı telefon pazarında bekleneni veremediği ve sektörün getirdiği yeni tasarım trendine uymadığı birçok kişi tarafından dillendirilen bir durum. Bu gidişatı değiştirmeye kararlı olan şirket en yeni akıllı telefon modeli olan Sony Xperia 5'i tanıttı.

Ekim ayında satışa sunulması bekleniyor

Sony Xperia 5, CinemaWide olarak adlandırılan 6.1 inçlik bir OLED ekranla geliyor. Gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alan cihazda 5G desteğinin bulunmadığını da belirtelim. Akıllı telefon 12 MP normal, 12 MP ultra geniş açılı ve 12 MP telefoto olmak üzere üç arka kameraya sahip ve kamera kurulumu sol üst köşeye konumlandırılmış durumda.
Sony, Xperia 1 modeline oranla ekranı küçültürken, çözünürlüğü de azaltmaya karar vermiş. Zira cihaz 2519 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip ve şirket daha küçük ekrana sahip cihazlarda, amacına uygun ekranların daha iyi bir deneyim sunduğunu belirtiyor. 6 GB RAM, 3.140 mAh pil ömrü, 128 GB depolama alanı sunan akıllı telefon grafik birimi olarak da Adreno 640 kullanıyor. Sony Xperia 5'in Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenirken fiyat etiketiyle ilgili bir bilgi henüz mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14926 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, tanıtım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim