Anlık Bildirim

Samsung’un yıllar içerisinde medya içerikleri konusunda farklı adımlar attığını görüyoruz. Çevrim içi müzik ve video hizmetlerini ardı ardına faaliyete sokan Samsung rekabete fazla direnemeyince yine ardı ardına yayından kaldırdı. Şimdi sıra varsayılan müzik çalar uygulamasında.

Kaldırılıyor

Firmanın yıllardır Android cihazlarında yer verdiği yerleşik Music oynatıcı uygulaması Galaxy S8 serisi ile birlikte rafa kalkıyor. Bundan böyle telefonlarda sadece Google Play Music uygulaması yerleşik olarak yer alacak.

Samsung geçen yıl da Galaxy S7 serisinde yerleşik Music uygulamasına yer vermemişti ancak resmi olarak herhangi bir bildirimde bulunmamıştı. Şimdi resmi açıklama da gelmiş oldu. Sadece Galaxy S8 serisi değil alt segmentteki telefonlardan da Music uygulaması kaldırılacak. Yerine ise Google Play Music geçecek.

Samsung’un TouchWiz arayüzünü daha da sadeleştirme adına böyle bir hamle yaptığı tahmin ediliyor. Elbette Google’ın da bunda etkisi vardır. Google Play Music uygulaması iyi bir oynatıcı olarak görev yapıyor. Belirli ülkelerde ise geniş bir kataloğu abonelik ücreti ile kullanıcılara sunuyor. Bu bakımdan Samsung’un hizmete yeni kullanıcılar kazandırması daha kolay olacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
48081 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung music app ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim