Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Fold'un ekranı ancak 18.500 katlamaya dayanabildi

Samsung Galaxy Fold yeni bir dayanıklılık testine tabi tutuldu. 200.000 katlamaya dayanabileceği belirtilen cihazın ekranında 18.500 katlamadan sonra piksel hatası oluştu.
Samsung Galaxy Fold sonunda ABD'de satışa sunuldu. Güney Koreli şirket katlanabilir telefon örneklerinde dayanıklılık sorunu çıkınca piyasaya çıkış tarihini ertelemişti. Galaxy Fold ile ilgili tüm tasarım sorunlarını gideren Samsung cihazı kısa bir süre önce piyasaya sürdü.
SquareTrade, güncellenmiş Galaxy Fold'un dayanıklılığını test etti. Özel bir robot kullanılarak katlanabilir telefon arka arkaya 120.000 kez katlanıp-açıldı ancak 18.500 katlamanın ardından ekranda piksel hatası ortaya çıktı.

Menteşesi yıprandı

Samsung daha önce Galaxy Fold'un 200.000 katlanmaya dayanabileceğini belirtmişti. Yani bu da ortalam beş yıllık bir kullanım süresi anlamına geliyor. Yıllık ortalama 40.000 katlamadan bahsedildiğini düşünürsek ekrandaki sorun altı aylık kullanımdan sonra ortaya çıkmış oluyor.
SquareTrade tarafından yapılan testte katlanabilir telefon toplam 120.000 kez katlanıp açıldı. Üç yıl kullanıma denk gelen bu süre zarfında Galaxy Fold'un ekranında sorun çıktı ve menteşesinde yıpranma meydana geldi. Ancak buna rağmen cihazın kullanılabilir durumda olduğu belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13621 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim