Anlık Bildirim

Redmi K20 Pro sadece iki saatte 200 bin adet sattı

Dün satışa sunulan Redmi K20 Pro modeli iki saatten az bir süre içerisinde 200 bin adet satmayı başardı. Cihazın bir sonraki satışı 4 Haziran tarihinde gerçekleşecek.
Redmi K20 Pro sadece iki saatte 200 bin adet sattı Tam Boyutta Gör
Redmi’nin amiral gemisi modeli 28 Mayıs tarihinde tanıtıldı. Satışlarına ise dün itibariyle başlandı. Cihaz, Çin’de satışa sunulduğu anda büyük bir ilgiye maruz kaldı. Xiaomi’nin Weibo hesabından paylaşılan postere göre Redmi K20 Pro, 1 saat 45 dakika içerisinde 200 bin adet satıldı.

Stoklar tükendi

İlk satış için toplam kaç cihaz bulunduğu bilinmese de şu an için cihazın stokları tükenmiş gözüküyor. Xiaomi bir sonraki satış günü için 4 Haziran tarihini işaret ediyor. Bu kadar ilgi varken satış rakamlarına yansıması zaten beklenen bir şeydi. Ancak saatler içerisinde yüz binlerce satması firmanın yüzünü güldürmüşe benziyor. Hatta bazı kullanıcılar 4 Haziran’daki yeni satış için ön siparişlerini bile vermiş.

Redmi K20 Pro’nun özelliklerini hatırlamak gerekirse Snapdragon 855 yonga seti, 8 GB’a kadar RAM, 6.39 inç Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 48 MP + 13 MP + 8 MP arka kamera, 20 MP açılır kapanır mekanizmalı ön kamaera, 4000 mAh batarya, ekrandan parmak izi okuma vb. şeklinde sıralanabilir. Başlangıç modelinin fiyat etiketi 360 dolar olarak belirlendi.

Redmi K20 Pro’nun ülkemiz dahil diğer ülkelerdeki akıbeti nasıl olacak şimdilik bilinmiyor. Aynı model bazı ülkelerde Mi 9T Pro, bazı ülkelerde ise Poco F2 Pro şeklinde adlandırılacak. Redmi markasına ait modelleri ülkemizde görsek de cihazın Türkiye’ye Mi 9T Pro olarak gelme ihtimali biraz daha yüksek gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6974 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim