Anlık Bildirim

Pixel 3 Lite bu kez Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi

Google'ın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği uygun fiyatlı Pixel 3 bu kez altı farklı telefonla birlikte görüntülendi. Pixel 3 Lite'a eşlik eden cihazlar arasında efsanevi Nokia 3310 da var.
Google’ın orta segment için tasarladığı düşük fiyatlı Pixel 3 telefonunun yeni görüntüleri sızdırıldı. Pixel 3 Lite adını taşıyan modele bu kez tam altı farklı telefon eşlik ediyor. Yani yayınlanan görüntüler sayesinde bütçe dostu Pixel 3'ün boyutu hakkında net bir fikir sahibi olmak mümkün.
Akıllı telefon orijinal Pixel, iPhone XR, Pixel 3 XL, iPhone XS ve hatta Nokia 3310 ile birlikte fotoğraflandı. Pixel 3 Lite, 2.220 x 1.090 piksel çözünürlükte 5.56 inç IPS LCD ekrana sahip. Diğer özellikleri arasında ise Snapdragon 670 yonga seti, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 2.915 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

2019'da piyasaya sürülecek

Google’ın uygun fiyatlı Pixel 3 telefonunu 2019’un ilk yarısında lanse etmesi bekleniyor. Akıllı telefonun ilk görüntüleri Rusya merkezli bir teknoloji blogu olan Rozetked tarafından yayınlandı. Daha sonrasında ise tasarımcı Ben Geskin, Pixel 3 Lite'ı Pixel 3 ile birlikte gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6229 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim