Anlık Bildirim

Samsung, Infinity-O ekranların seri üretimine başladı

Güney Kore kaynaklı yeni bir habere göre Samsung geçtiğimiz günlerde tanıttığı Infinity-O ekran panellerinin seri üretimine başladı. Yeni ekran tasarımı ilk olarak Galaxy S10'da kullanılacak.
Samsung'un anavatanından gelen haberlere göre şirket ilk kez gelecek yılki Galaxy S10'da kullanılacağı söylenen Infinity-O ekranların seri üretimine başladı. Kısaca bahsetmek gerekirse, Güney Koreli teknoloji devinin geçtiğimiz günlerde duyurduğu Infinity-O ekran, üzerinde kamera deliği olan OLED ekran anlamına geliyor.
ETNews tarafından hazırlanan rapora göre Samsung, yeni ekranların üretimine uyum sağlaması için mevcut üretim tesislerini geliştirdi. Güney Koreli şirket ekran panelinin Galaxy S10'da kullanılacağını henüz doğrulamamış olmasına rağmen fabrikada yapılan hazırlıkların zamanlaması, ekranın önümüzdeki sene Mart ayında duyurulması beklenen S10 için hazır olabileceğini gösteriyor.

Çentik ve kızaklı mekanizmayı ortadan kaldıracak

Samsung’un Infinity-O ekran paneli, tam ekranlı telefon tasarımına yeni bir soluk getirecek. Su damlası çentiğe benzese de ekran üzerinde kamera için bırakılmış O şeklinde bir delikten başka birşey değil. Bu tasarım sayesinde Samsung çentik veya kızaklı mekanizma kullanmaya gerek duymadan yeni nesil akıllı telefonlarında ekran-gövde oranını artırabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10223 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim