Anlık Bildirim

Nokia 8 için Oreo güncellemesi yolda

Android Nougat'la gelen Nokia 8'in Oreo güncellemesi alacağını biliyorduk. HMD Global yöneticisi Juho Sarvikas, Nokia 8 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin test edildiğini olduğunu söyledi.
HMD Global geçtiğimiz ay Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çalışan Nokia 8'i piyasaya sürdü. Akıllı telefonun Android 8.0 Oreo ile uyumlu olduğu ve önümüzdeki günlerde bu güncellemeyi alacağını biliyorduk. Şirket de artık Nokia 8 Oreo güncellemesini test ettiğini onaylamış durumda.
Doğrulama HMD Global'in üst düzey yöneticilerinden biri olan Juho Sarvikas'dan geldi. Kendisi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Nokia Mobile ekibinin Nokia 8 için Android 8.0 Oreo güncellemesi üzerinde çalıştıklarını söyledi. Ayrıca yazılım güncellemesinin "mükemmel olduğunda" yayınlanacağını da ekledi.
Sarvikas, Nokia 8 için hazırlanan Oreo'nun beta sürümüne ait görüntüler de paylaşmış durumda. Deneyimli yönetici Oreo güncellemesini alacak diğer telefonlar hakkında yöneltilen sorulara ise Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'nın da Oreo'ya yükseltileceklerini doğrulayarak cevap verdi. Ancak bahsi geçen cihazlar için yazılım güncellemesinin test edilip edilmediğini doğrulamadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3856 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim