Anlık Bildirim

NVIDIA 32 bit işletim sistemi desteğini sonlandırıyor

Dev teknoloji şirketi NVIDIA, 32 bit işletim sistemleri için GeForce desteğini sona erdireceğini açıkladı. Nisan ayı sonunda uygulanacak bu kararın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Kaliforniya merkezli NVIDIA, 32 bit işletim sistemi kullanıcıları için kötü bir haber verdi. NVIDIA yaptığı açıklamada Nisan ayı sonunda 32 bit GeForce desteğini sonlandıracağını duyurdu. Şirket bundan böyle Windows ve Linux'un 64 bit sürümlerini destekleyecek.

NVIDIA Nisan ayı sonunda 32 bit sistemlerin fişini çekiyor

NVIDIA yöneticilerinin ifadelerine göre Nisan ayı sonundan itibaren 32 bit sürümler için performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri ile ilgili güncellemeler yayınlanmayacak. Ancak sadece Ocak 2019 tarihine kadar, kritik güvenlik açıkları ile ilgili destek devam edecek. Bununla birlikte NVIDIA'nın mevcut özellik ve servislerin 32 bit işletim sistemlerini desteklemeye devam edeceğini de gelen haberler arasında.
NVIDIA'nın bu kararı  Windows 7, 8 / 8.1, 10, Linux ve FreeBSD'nin 32 bit sürümlerini etkileyecek. Bununla beraber NVIDIA GeForce sürücüleri artık Fermi mimarisine dayanan GeForce ekran kartları için de yayınlanmayacak. Eğer siz de bu kartlardan birini kullanıyorsanız artık yükseltme zamanınız gelmiş demektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3931 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, sürücü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim