Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 X 5G ilk çift SIM taşıyan telefon olacak

5G pazarında ağırlığını koymak isteyen Huawei önemli hamleler yapıyor. Mate X ve Honor marka 5G telefonların yanında Huawei Mate 20X 5G modeli de yeni trende katılacak.

Henüz 5G altyapıları yaygın olarak kullanıma sunulması ve test aşamasında. Bununla birlikte kıyasıya bir ekipman yarışı başlamış durumda. Üreticiler ardı ardına 5G akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor.

Huawei Mate 20X 5G özellikleri ve fiyatı

Huawei ise Mate X 5G akıllı telefonunun ardından Huawei Mate 20X 5G akıllı telefonunu da piyasaya süreceğini duyurmuştu. Avrupa pazarını hedefleyen Mate 20X 5G modeli sektörde bir ilke imza atacak.

Telefon ilk çift SIM barındıran 5G akıllı telefonu olma özelliğine sahip. Çift SIM kartından bir tanesi ana 5G hattı için diğeri de 4G hattı için kullanılabilecek. 4G tarafında olduğu gibi aynı anda çift 5G hat desteği henüz mevcut değil. Ayrıca hem mevcut 4G ağları ile desteklenen hem de kendi ekipmanlarına sahip 5G ağlarına da destek sunuyor.

Huawei Mate 20X 5G modeli biraz daha alınabilir seviyelerde 5G deneyimi sunmayı amaçlıyor. 7.2 inçlik AMOLED ekran, Kirin 980 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama kapasitesi, 4200mAh kapasiteli batarya, 40MP+8MP+20MP çözünürlüğünde arka kamera, 24MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler mevcut ve fiyatı 650$ olarak belirlendi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim