Anlık Bildirim

Steam yaz indirimleri başladı

Uzun süredir Steam üzerinden oyun almak için bekleyenlerdenseniz indirimler başladı. Pek çok oyunda yüzde 90’a varan indirimler görmek mümkün. Ayrıca bir de etkinlik var.

PC oyun mağazaları sektöründe yoğun bir baskı altında olsa da Steam halen hâkim durumda ve yaptığı indirimler merakla bekleniyor. Yaz ortasına ilerlediğimiz şu günlerde Steam mağazasının indirimi de başladı.

Steam indirimleri başladı

25 Haziran – 9 Temmuz arasında devam edecek kampanya kapsamında sayısız oyunda yüzde 90’a varan indirimler söz konusu. Örneğin Devil May Cry 5 oyunu 400TL seviyesinden 263TL seviyesine gerilemiş. Assassin's Creed: Odyssey ise 154TL olmuş. Jurassic World Evolution ise 51TL seviyesinde. Kampanyada 4TL seviyesinden başlayan oyunlar bulmak mümkün.

Diğer taraftan Steam Grand Prix etkinliği de oyuncuların etkileşimini arttıracak. Etkinlikte hem oyun satın alarak hem de arkadaşlarınızla yarış takımları kurarak puanlar topluyorsunuz. Belirli puanlara ulaştığınızda istek listenizden oyun hediye edilecek. İlgi yoğun olduğu için site bağlantı hatası verebiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12524 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, steam yaz indirimleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim