Anlık Bildirim

Hızlı video düzenleme yazılımı Adobe Premiere Rush CC duyuruldu

İçerik üreticileri artık çok daha kısa sürede videolarını düzenlemeye ihtiyaç duyuyor. Adobe de bunu göz önüne alarak Premiere Rush CC yazılımını geliştirdi. Detaylar haberimizde.

Normalde videoları farklı açılardan ve içeriklerle düzenlemek sistem konfigürasyonuna göre oldukça zaman alan bir iş. Bununla birlikte YouTube gibi mecralarda içerik üreticiliğinin yaygınlaşması hızlı düzenlemeleri zaruri kılıyor. Adobe bu trendi göz ardı etmedi.

Adobe Premiere Rush CC özellikleri ve fiyatı

Adobe Premiere Rush CC adıyla tanıtılan yeni video düzenleme yazılımı içerik üreticilerinin hızlı bir şekilde video düzenlemesini sağlıyor. Ayrıca Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter ve Vimeo gibi platformlar için video çıktılarını optimize edebilmek de mümkün.

Hepsi-bir-arada tarzında geliştirilen Adobe Premiere Rush CC, Adobe Sensei adındaki yapay zekâ teknolojisinin de desteğini alıyor. Böylece tek bir tıklama ile örneğin videolara ses ekleniyor ve otomatik olarak sahnelere göre ses düzeyini ayarlıyor. Mobil desteği sayesinde her yerde düzenleme yapmak mümkün.

Premiere Pro, AfterEffects ve Audition yazılımlarının temel bazı özelliklerini de barındıran ürün hazır şablonlar sayesinde animasyon yapanların da imdadına koşuyor. Çalışma dosyaları Premiere Pro ile uyumlu.

Adobe Premiere Rush CC yazılımı iOS ve masaüstü platformlar için indirmeye sunuldu. Aylık 9.99$’dan başlayan abonelik karşılığında sahip olabilirsiniz. Android için ise gelecek yılın ilk ayları işaret ediliyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim