Anlık Bildirim

Apple, ücretsiz Swift eğitimlerinin bulunduğu yeni bir web sitesini kullanıma sundu

Teknoloji devlerinden Apple, ücretsiz Xcode, Swift ve Swift UI eğitimlerinin bulunduğu yeni bir web sitesini kullanıma sundu. İşte bu web sitesinde kullanıma sunulan klavuzların detayları:
Apple, Swift eğitimlerini sunduğu yeni bir web sitesi açtı Tam Boyutta Gör
WWDC 2024 yaklaşırken Apple bu hafta, Xcode, Swift ve Swift UI ile kodlama yapan geliştirici sayısını artırmak ve öğrenim kolaylığı sağlamak amacıyla bu eğitimlerin ücretsiz bir şekilde tüm geliştiricilere sunulduğu yeni bir web sitesini kullanıma sundu.

İşte Swift'te Geliştirme Eğitimleri ile yapabilecekleriniz:

Swift'te Geliştirme Eğitimleri adlı web sayfası, yeni geliştiriciler için oldukça faydalı olacak. Çünkü bu sayfa, Xcode'u nasıl yükleyeceğinizi ve ilk Swift projenize nasıl başlayacağınızı detaylı bir şekilde gösteren klavuzlar sunmakta.

Apple, Swift eğitimlerini sunduğu yeni bir web sitesi açtı Tam Boyutta Gör
Beş farklı bölüm halinde hazırlanan klavuzun bölümleri; Xcode'u keşfedin, Görünümler, yapılar ve özellikler, Düzen ve stil, Düğmeler ve durum, Listeler ve metin alanlarından oluşmakta. Apple'ın geliştirici araçları pazarlama müdürü Tim Sneath, bu yeni web sayfası hakkında ise "Bugün Swift ve SwiftUI ile kodlamaya ilk adımlarını atan öğrenciler için yeni bir eğitim seti duyuruyoruz! Bu eğitimleri kullanmak için önceden kodlama deneyimine sahip olmanıza gerek yok, dolayısıyla bunlar harika bir temel oluşturuyor." ifadelerine yer verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim