Anlık Bildirim

Photoshop CC ve Project Gemini uygulamaları gelecek yıl iPad için yayınlanacak

Gelecek yıl itibariyle iPad üzerinde masaüstü ile aynı terübeyi sunan Photoshop CC versiyonu kullanıma sunulacak. İçerik üreticileri artık masaüstüne bağlı kalmayacak.

Adobe’nin iOS platformunda kullanımda olan Photoshop verimlilik uygulaması iPad tarafında artık tam bir masaüstü tecrübesi yansıtacak şekilde optimize edildi. Tam sürüm Photoshop CC uygulaması masaüstünü aratmayacak.

Photoshop CC neler sunuyor?

Adobe Max konferansında müjdesi verilen Photoshop CC tam sürüm uygulaması iPad ve iPad Pro serisinin donanımını en iyi şekilde kullanıyor. Ayrıca Apple Pencil avantajı da uygulamada en iyi şekilde kullanılıyor.

Photoshop CC uygulaması iPad üzerinde PSD dosyalarını katmanları ile birlikte yerleşik olarak düzenlemenizi sağlıyor. Creative Cloud ile iPad üzerinde başladığınız bir dosyayı masaüstünde tamamlayabiliyorsunuz.

Yapılan gösterimlerde iPad Pro ve Apple Pencil ile çok etkileyici Photoshop CC çalışmalarının ortaya çıkabileceği görülüyor. Böylece tasarımcıların tam sürüm için masaüstüne bağımlı olması gerekmiyor.

Adobe ayrıca Project Gemini adında yeni bir uygulama daha duyurdu. Project Gemini en verimli şekilde çizim ve resim yapma imkanını sunmayı amaçlıyor. Vektör ve yeni dinamik fırçalar, yağlı boya fırçalar, sulu boya fırçalar uygulamanın dikkat çeken özellikleri arasında. Project Gemini aynı zamanda Photoshop CC ile entegre çalışıyor ve fırçaları senkronize edebiliyorsunuz. Her iki uygulama da gelecek yıl iPad için kullanıma sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim