Anlık Bildirim

Google’ın akıllı ekranı ile tanışın

Google Home Hub akıllı hoparlör modeli 7 inçlik ekranı ile işe görsellik katmaya geliyor. Kullanıcılara kişisel bir yardımcı olmayı amaçlayan Google Home Hub özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Akıllı hoparlör segmentinde Amazon ile sıkı bir liderlik mücadelesi veren Google, bugün dokunmatik ekrana sahip son ürününü duyurdu. Google Home Hub akıllı hoparlör tanımını bir adım ileriye taşıyacak.

Google Home Hub özellikleri ve fiyatı

İlk olarak sadece hoparlör tarzında gördüğümüz segment ürünleri yavaş yavaş bir gereklilik olarak ekranlı tasarıma geçiş yapmaya başladı. Lenovo, Facebook ve Amazon’dan sonra Google Home Hub yeni trende katılmış oldu.

7 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip olan Google Home Hub modeli hem sesli olarak hem de görüntülü olarak sonuçları kullanıcıya sunuyor. Elbette yapay zekâ tarafında Google Assistant var. Ambient EQ teknolojisi gün içerisindeki ortam aydınlığına göre ekran parlaklığını otomatik ayarlıyor. Gece ise ekranı kapatıyor.

Uzak alan mikrofonu ile odadaki kişilerin seslerini rahat bir şekilde algılayabilen Google Home Hub modeli son dönemdeki eleştirileri dikkate alarak mikrofonu fiziksel olarak kapatacak bir tuş da yerleştirmiş. Yine bu sebepten cihazda kamera yer almıyor.

Cihazın ses sistemi oldukça kaliteli olarak tasarlanmış. WiFi 5 (802.11 ac) bağlantısı ile birlikte Bluetooth bağlantısı da yer alıyor. Google Home Hub 149$ fiyat etiketi ile ön siparişe başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim